Εγκαταστάσεις

Εκπαιδευτήριο Σκύλων Ιχνηλασίας Φραχτίρι - Fraxtiri

    Ο 10 στρεμμάτων χώρος μας χωρίζεται σε 2 μέρη, στο 8 στρεμμάτων τερέν όπου γίνεται η απελευθέρωση του λαγού σαν σε πραγματικές συνθήκες κυνηγότοπου και στο 2 στρεμμάτων όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας και ο χώρος αναμονής του φίλου κυνηγού.

    Ενώ υπάρχει αντίστοιχος χώρος 15 στρεμμάτων, με λιγότερους λαγούς για την συνέχιση της εκπαίδευσης του μικρού ιχνηλάτη, εφόσον διαπιστωθεί απο τους εκπαιδευτές ότι χρειάζεται αλλαγή χώρου εκπαίδευσης.

    Μέρος της εκπαίδευσης είναι και οι νυχτερινές έξοδοι εκπαίδευσης των μικρών ιχνηλατών στο χώρο των 15 στρεμμάτων.
    Τα τερέν είναι πλήρως περιφραγμένα, ασφαλές για το λαγόσκυλο και προστατευμένα από κάθε άλλο ξένο ζώο/ερπετό. Όμως ταυτόχρονα είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να μην χάνει τις πραγματικές συνθήκες κυνηγότοπου (χαμηλή βλάστηση, μονοπάτια, κρυψώνες).

Εκπαιδευτήριο Σκύλων Ιχνηλασίας Φραχτίρι - Fraxtiri

  Ο χώρος αναμονής του κινηγού περιλαμβάνει έναν άνετο κλιματιζόμενο χώρο, όπως επίσης και θέσεις στάθμευσης για το όχημά του. Κατα την διάρκεια της παραμονής του μπορεί να απολαύσει έναν καφέ ή αναψυκτικό και εκεί έχει την δυνατότητα να συζητήσει με τους εκπαιδευτές σε φιλικό κλίμα την πορεία της εκπαίδευσης του σκύλου του και να πάρει όλες τις απαραίτητες συμβουλές για επιτυχημένα κυνήγια λαγών. 
Ακόμα μπορεί να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις μας και να επισκεφθεί και τον χώρο φιλοξενίας των τετράποδων, βλέποντας και ο ίδιος τις άνετες συνθήκες φιλοξενίας τους.