Μπαράζ συλλήψεων από θηροφύλακες  

       Μπαράζ συλλήψεων εξαπέλυσαν οι θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Αμφιλοχίας, Βόνιτσας και Λευκάδας

            Σε Αμφιλοχία, Βόνιτσα και Λευκάδα – Κυνηγούσαν εκτός περιόδου ή με παράνομα μέσα.    Μπαράζ συλλήψεων εξαπέλυσαν οι θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Αμφιλοχίας, Βόνιτσας και Λευκάδας, παραπέμποντας στις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές τέσσερις λαθροθήρες οι οποίοι κυνηγούσαν εκτός περιόδου ή με παράνομα μέσα.

          Στην περιοχή «Μητσέλι» του δημοτικού διαμερίσματος Περδικακίου στην Αμφιλοχία, ένας θηροφύλακας έκανε έλεγχο σε δύο κυνηγούς που είχαν θανατώσει τέσσερις πέρδικες στην περιοχή χωρίς να διαθέτουν άδεια θήρας και τους συνέλαβε. Οι πέρδικες κατασχέθηκαν και βγήκαν πλειοδοτικό διαγωνισμό που στήθηκε πρόχειρα σε ένα καφενείο του Εμπεσού.

          Στην προστατευόμενη περιοχή του καταφυγίου Άγριας Ζωής «Πεταλάς» κυνηγούσε παράνομα και χωρίς να διαθέτει αδείας θήρας ένας λαθροκυνηγός που εντοπίστηκε από θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμφιλοχίας και συνελήφθη.

          Τέλος, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Βόνιτσα, οι θηροφύλακες συνέλαβαν ένα λαθροθήρα που και άδεια θήρας δεν είχε και εκτός ζώνης κυνηγούσε, αλλά και χρησιμοποιούσε παράνομη ηχομιμητική συσκευή (τον γνωστό «κράχτη») για να παρασύρει τα θηράματά του. Η συσκευή και η κυνηγετική καραμπίνα του δράστη κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Λευκάδας.