ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπουργείo ΠΑΠΕΝ. Παρόμοια η νέα ρυθμιστική με την περσινή

Οι εκπλήξεις τελειωμό δεν έχουν. Σήμερα το πρωί από πηγές του υπουργείου ΠΑΠΕΝ πληροφορηθήκαμε ότι η νέα ρυθμιστική που θα υπογραφεί άμεσα θα είναι παρόμοια (ελάχιστες και άνευ ουσίας θα είναι οι διαφορές) με την περσινή. Μάλιστα για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους μας παρέπεμψαν στον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαρκόπουλο, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το πρωί με τον κ. Τσιρώνη. 
 


Ο κ. Μαρκόπουλος δεν ήθελε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, αλλά μας τόνισε ότι ο υπουργός τον διαβεβαίωσε ότι η ρυθμιστική για το κυνηγετικό έτος 2015-2016 θα είναι παρόμοια με την περσινή και ότι οι απαγορεύσεις που δημοσιεύθηκαν στον κυνηγετικό τύπο δεν έχουν βάση και μας παρέπεμψε για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Παπαδόδημα.
 
Πηγή στο υπουργείο μας  τόνισε επίσης, ότι ουδέποτε έθεσε βέτο ο κ. Τσιρώνης στον κ. Παπαδόδημα για τις απαγορεύσεις αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε σημερινή συνάντηση του κ. Παπαδόδημα με τον κ. Τσιρώνη ξεκαθάρισαν τα πράγματα και στην αυριανή συνάντηση είναι πολύ πιθανό να υπογραφεί η νέα ρυθμιστική.
 
Έτσι επιβεβαιώνεται ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος πριν δέκα περίπου ημέρες μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Τσίρωνη  μας είχε τονίσει ότι η νέα ρυθμιστική θα είναι παρόμοια με την περσινή. Ο κ. Τσιρώνης μάλιστα σε συνέχεια της καλής σχέσης που έχει με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα καταστρέψει 150 περίπου κράχτες που κατέσχεσαν οι θηροφύλακες στης Γ’ΚΟΠ σε μια τελετή που θα λάβει χώρα αύριο στο υπουργείο.
 
Ευτυχώς για το κυνήγι, δεν επιβεβαιώθηκαν οι απαγορεύσεις που φημολογούνταν από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και παρών από πλευράς κυνηγετικών οργανώσεων ήταν  μόνο ο κ. Παπαδόδημας.
 
Περισσότερα μετά την υπογραφή της ρυθμιστικής…..